Знижка на відкоси на вікна — 25%
Залиште заявку на безкоштовний вимір ваших вікон зараз!
Виникла помилка при відправці заявки
До закінчення акції залишилось:
Дней
00
Часов
00
Минут
00
Секунд
00
Залиште запит на розрахунок вартості:
Виникла помилка при відпраці заявки

Відкоси на вікна для оформлення прорізів

Після встановлення нових вікон може знадобитися оформлення їх прорізів. Якщо раніше віконні відкоси штукатурили цементним розчином, а потім фарбували, то сьогодні перевага віддається гіпсокартону та пластику.

Штукатурка – процес трудомісткий і (що найнеприємніше!) брудний. Використовується тільки в разі загального ремонту приміщення. Встановити гіпсокартонні і ПВХ відкоси на пластикове чи дерев’яне вікно можна коли завгодно, не побоюючись, що на стіни та стелю буде осідати пил. Залишки старої штукатурки збивати не потрібно.

Використання нових технологій має багато переваг. Відкоси на вікна з гіпсокартону, пластику служать довго, вони екологічні та красиво виглядають. Монтаж займає мінімум часу і виконується за один раз. Якщо Ви вирішили оформити відкоси вікна, звертайтеся в vikna.ua. Ми допоможемо вирішити це питання за прийнятною ціною.

Укоси на вікна з гіпсокартону

Якщо ширина отвору велика або він має нестандартну форму, то гіпсокартон – кращий матеріал для обробки. Універсальність – одне з головних його достоїнств. Відкос для вікна, оформлений за допомогою пресованих плит з гіпсу і картону з водостійким покриттям, має масу переваг, а саме:

  • має ідеально гладку поверхню (виглядає дуже естетично);
  • абсолютно не має запаху, не токсичний, гіпоалергенний, що надзвичайно важливо для житлових приміщень, де люди проводять більшу частину часу;
  • виглядає гармонійно з будь-якими вікнами (з ПВХ, дерева, алюмінію);
  • володіє відмінними теплоізоляційними властивостями;
  • має низьку вартість (на пластикові укоси на вікна ціна значно вище).

З мінусів можна відзначити тільки низьку ступінь вологостійкості, нестійкість до високих механічних навантажень, а також потреба в грунтуванні та фарбуванні. Цей спосіб оформлення прорізів підходить для сухих приміщень, де не буває різких перепадів температури.

При встановленні гіпсокартонних конструкцій зазвичай використовується монтажна піна, яка підвищує опірність до механічних навантажень і служить додатковим теплоізолятором.

Пластикові відкоси на вікна

Суттєва перевага сендвіч-панелей з поліхлорвінілу – це висока вологостійкість. Придбати відкоси на вікна з пластику можна для будь-якого приміщення. Вони не стають вологими при перепадах температури. Якщо на поверхні з’являється конденсат, його досить витерти серветкою.

До переваг відкосів на вікна з пластику відноситься також:

  • несприйнятливість до ультрафіолету (не змінюють колір на сонці, не коробляться);
  • низький коефіцієнт тепловіддачі (не пропускають тепле повітря з приміщення і холодні потоки з вулиці);
  • висока стійкість до механічних пошкоджень.

Оброблені ПВХ отвори добре виглядають в будь-якому інтер’єрі і є логічним продовженням металопластикових вікон. Вони дуже невибагливі в догляді і служать вічно.

Якщо не брати до уваги ціну, недоліків поліхлорвінілові сендвіч-панелі не мають. Правда, є одна особливість – окантовка, яка виступає на стіну. Виглядає красиво, акуратно, але не завжди до душі прихильникам класики.

Недорогі відкоси на вікна з встановленням, Київ

Бажаєте замовити обробку прорізів? Звертайтеся! Компанія vikna.ua гарантує високу якість послуг, швидке виконання замовлень. У столиці виконуємо роботи під ключ, обслуговуємо всі райони і найближчі передмістя. Сендвіч-панелі ПВХ в інші міста можемо відправити поштовою службою, з адресною доставкою.

Наші майстри в найкоротші терміни проведуть заміри, привезуть і встановлять відкоси вікон в Києві. Якщо Вам потрібна додаткова консультація щодо вибору матеріалів для конкретного приміщення, наші фахівці нададуть її безкоштовно. Дзвоніть за телефонами, вказаними на сайті.

Залишились запитання?