Заміна склопакетів
від офіційного партнера за найкращою ціною

Залиште заявку на замір склопакетів вже зараз!
Виникла помилка при відправці заявки

Заміна склопакетів

 

Залиште запит на розрахунок вартості:
Виникла помилка при відпраці заявки
Як відбувається процес купівлі?

Виготовлення та заміна склопакету

Склопакет – найкрихкіший елемент металопластикового вікна. При необережному поводженні полотна скла можуть розбитися. У цьому випадку про оптимальний мікроклімат і хорошу звукоізоляцію можна забути.

З огляду на те, що ПВХ-вікно є збірно-розбірною конструкцією, заміна розбитого склопакету може проводитися без заміни стулок і рами. Асортимент скла великий: самоочисні, багатофункціональні, енергозберігаючі, ударостійкі, загартовані тощо. Легко можна підібрати відповідний варіант.

В яких випадках потрібна заміна склопакета?

Така послуга, як заміна скла в пластиковому вікні, може знадобитися з різних причин. Найчастіше це:

  • Механічне пошкодження. Незважаючи на те, що сучасні ПВХ-конструкції є надійними, при необережному поводженні можна пошкодити скло.
  • Природний знос вікон. Якщо конструкції встановлювалися давно, вони з часом втрачають свої характеристики і може знадобитися заміна окремих комплектуючих, в тому числі і склопакетів.
  • Розгерметизація. При цьому здається, що вікно продувається наскрізь. На склі може з’являтися лід, конденсат. Через потрапляння всередину пилу і бруду погіршується видимість.
  • Недостатні енергозберігаючі якості. В цьому випадку допоможе заміна склопакету на енергозберігаючий – з енергозберігаючим склом та інертним газом в камерах.
  • Погана звукоізоляція. Якщо вікна виходять на галасливу вулицю або, наприклад, аеропорт – проблему зайвого шуму можна вирішити. Заміна склопакету в Києві обійдеться дешевше ніж придбання всієї металопластикової конструкції. При цьому кількість полотен скла та його товщину можна збільшити.

Зважайте на те, що металопластикове вікно – складна конструкція, замінити в ній окремі комплектуючі або полагодити самостійно, не так просто. Оптимальний варіант – звернутися до кваліфікованих фахівців, які мають великий досвід та використовують в роботі професійний інструмент.

Як відбувається заміна склопакета

Монтаж склопакета – завдання, які Ви можете довірити фахівцям vikna.ua. Майстри зможуть встановити виріб, не порушивши цілісність всієї конструкції. Ціна на послугу розраховується в індивідуальному порядку.

Заміна проходить в кілька етапів:

  • Виїзд замірника на об’єкт. Спеціаліст виконає правильні вимірювання та підкаже, яких габаритів склопакет підходить в кожному конкретному випадку.
  • На виготовлення виробу буде потрібно від декількох днів до декількох тижнів (залежить від складності).
  • Доставка конструкції за вказаною адресою. Завдяки тому, що для перевезення використовується спеціалізований транспорт, механічні пошкодження виключені.
  • Демонтаж старого та встановлення нового склопакета. Кваліфікованим фахівцям на це потрібно близько 30-60 хвилин. Якість гарантовано!
  • Заміна штапиків у вікні. Наприклад, коли змінюється однокамерний склопакет на двокамерний – він стає ширше і необхідно інші штапики.
  • Налаштування вікна. Після заміни в стулці, обов’язкове регулювання фурнітури.

Заміна однокамерного склопакету на двокамерний

Що робити, якщо склопакет однокамерний і не влаштовуює за експлуатаційними характеристиками? Це не привід змінювати конструкцію цілком. Можна замість однокамерного склопакету встановити двокамерний. Таке завдання легко вирішується професійними майстрами.

Найчастіше причинами для заміни однокамерного склопакета на двокамерний є:

  • Купівля квартири в новобудові, де забудовник спочатку встановив бюджетні вікна. Якщо фінанси дозволяють, необхідно відразу ж змінити склопакети. Це дозволить істотно поліпшити мікроклімат.
  • Встановлені раніше склопакети не виправдали надій на енергоефективність. Щоб менше платити за опалення та кондиціонування приміщень, необхідно вигідно провести заміну.
  • Скло «плаче», запотіває або виявлені тріщини.

При встановленні двокамерного склопакета основне питання виникає не з приводу вартості. Замовників цікавить, чи можна провести монтаж в існуючі конструкції, адже 2-камерні склопакети товщі. Але потрібно враховувати те, що 1-камерні вироби є товщиною як 24 мм, так і 32 мм (а такої ширини є і склопакети з 2 камерами). Це найменш проблематичний варіант.

При цьому тепловтрати зменшаться на 30-40% і не доведеться міняти нову раму. Крім того, Ви можете домовитися про модифікацію виробу: його тонування, застосування енергоефективного скла, бронювання. Ціни обговорюються в індивідуальному порядку.

Чому саме ми?

Компанія vikna.ua не перший рік працює на українському ринку, пропонуючи широкий комплекс послуг. Це не лише встановлення нових металопластикових вікон, а й ремонт, заміна окремих комплектуючих: склопакета, підвіконня, фурнітури тощо.

Наші клієнти зможуть оцінити такі переваги співпраці:

  • Краща ціна на вироби і послуги в інтернеті. Дешевше, ніж у нас просто немає!
  • Безкоштовний виклик замірника. Спеціаліст приїде за вказаною адресою та якісно виконає всі заміри.
  • Надання гарантії на встановлені вікна і виконані послуги. Ви можете бути впевнені, що конструкції прослужать довгий час.
  • Доставка спеціалізованим транспортом за вказаною адресою. Якщо потрібно виконати роботу за межами міста, розрахунок вартості перевезення буде зроблений індивідуально (залежно від кілометражу).
  • Зручний формат оплати (готівкою, перерахуванням на картку або розрахунковий рахунок). Є можливість розстрочки. Ми працюємо як з приватними замовниками, так і юридичними особами.

Звертайтеся, якщо потрібна консультація щодо виготовлення та заміни склопакета. Наші фахівці підкажуть орієнтовну суму витрат і допоможуть визначитися з вибором. Скористайтеся формою зворотного зв’язку або наберіть один із зазначених на сайті номерів.

 

Залишилися запитання?