Підвіконня Open Teck
100
min
700
max
500
min
6000
max
h: 500
w: 100
Підвіконня OPEN TECK
Характеристики

Найпопулярніші українські підвіконня. Випускаються на однойменному підприємстві в м Каховка з 2002 року. Максимальна ширина 700 мм. Покриті ПВХ плівкою, яка має шорстку текстуру. Проте це не дорогі підвіконня, що забезпечує їх високу популярність.

0 грн.
Нова Пошта
Адресна або до відділення від 50 грн.
Кур'єрська доставка
Доставка кур'єром по Києву 120 грн.
Гарантія 1 рік
На виріб
Самовивіз зі складу
В будь-який зручний час

Доступна вартість та висока якість

Вироби виробника Опентек добре відомі українським споживачам. Їх цінують за високі експлуатаційні характеристики, бездоганну якість та доступну вартість.

Openteck – вітчизняна компанія, яка працює більше 7 років. Вважається одним з лідерів з виготовлення віконних систем і комплектуючих до них. Виробничі потужності розташовуються в Каховці. Продукція, що випускається брендом «Опентек», сертифікована на відповідність актуальним українським і міжнародним стандартам.

Це гарантія того, що вона прослужить довгий час без втрати презентабельного зовнішнього вигляду. Не дивно, що не тільки вікна, але й комплектуючі українського виробника можна зустріти в багатьох будинках і квартирах співвітчизників.

Підвіконня Опентек розроблялося з урахуванням наших кліматичних умов. Завдяки наявності ребер жорсткості, практичного матеріалу і стійкого покриття, ПВХ-виріб витримує вагові навантаження і протистоїть зовнішнім впливам. Купуючи підвіконну плиту українського виробництва Ви не прогадаєте. Це надійна і проста в догляді конструкція, яку Вам не доведеться шпаклювати, фарбувати чи відновлювати.

Переваги підвіконь бренду Openteck

Підвіконні полотна компанії Опентек є чудовою альтернативою імпортним виробам. Вони не поступаються їм зовнішнім виглядом, довговічностю, функціональністю. З основних переваг споживачі відзначають:

  • Екологічність. Товар повністю відповідає стандартам якості. У складі матеріалу немає токсичних і шкідливих речовин. Навіть одразу після встановлення Ви не будете відчувати неприємний «хімічний» запах пластику.
  • Посилена конструкція. Завдяки наявності ребер жорсткості – не боїться навантажень. Ви можете сміливо перетворити підвіконня в оранжерею або облаштувати там скромне, але зручне робоче місце.
  • Відмінна вологостійкість. Це дозволяє використовувати вироби не тільки в житлових  та комерційних приміщеннях,  але й у ванних кімнатах (де підвищена температура повітря і вологість).
  • Простота догляду. Щоб підтримувати презентабельний зовнішній вигляд виробів, достатньо мити їх звичайною домашньою хімією. Вони не іржавіють, не гниють, не схильні до появи цвілі та грибка.
  • Широка палітра кольорів і варіантів декору, що дозволяє підібрати оптимальне рішення для свого інтер’єру.

Асортимент OpenTeck

Компанія випускає ПВХ-підвіконня різних розмірів (ширина варіюється від 100 до 700 мм з кроком 50 мм) і колірних виконань. Додатково в асортименті Опентек можна підібрати якісні відливи та інші елементи.

Завдяки ламінуючій плівці істотно збільшується стійкість виробу до механічних впливів. Імітація певної фактури внесе «родзинку» в Ваш інтер’єр, зробить його особливим. Поверхня не вигоряє під впливом УФ-випромінювання та інших зовнішніх чинників.

Купити підвіконня за вигідною ціною

Бажаєте замовити підвіконня марки Openteck за вигідною ціною? Звертайтеся до наших менеджерів вже зараз для отримання індивідуального розрахунку і безкоштовної консультації. Вони допоможуть підібрати ідеальне рішення.

Телефонуйте за вказаними на сайті номерами або заповнюйте форму зворотного зв’язку. Українські підвіконня – найкращий варіант у співвідношенні ціна / якість, повірте!

Залишились запитання?