Підвіконня GANZ
150
min
600
max
500
min
6000
max
h: 500
w: 150
Підвіконня GANZ
Характеристики
196 грн.
Нова Пошта
Адресна або до відділення від 50 грн.
Кур'єрська доставка
Доставка кур'єром по Києву 120 грн.
Гарантія 3 роки
На виріб
Самовивіз зі складу
В будь-який зручний час

Підвіконня Ganz

Німецька якість і доступна ціна – так можна коротко охарактеризувати пластикове підвіконня Ganz. Продукція спільного виробництва Німеччина-Україна не так давно присутня на ринку, але вже встигла завоювати популярність.

До переваг цієї марки відноситься:

  • підвищена стійкість до пошкоджень (сколів, подряпин тощо);
  • стійкість до появи плям;
  • вологостійкість (можна встановлювати в будь-яких приміщеннях);
  • стійкість до перепаду температур (вироби не втрачають форму на сонці чи від гарячого посуду);
  • стильний дизайн (прямокутний капінос, блискучий верх, кілька варіантів кольорів).

Підвіконня Ганц виготовляють на високотехнологічному сучасному обладнанні. Вироби мають гладку глянцеву поверхню, яка більш приємна на дотик, ніж матова і добре миється. Її можна обробляти звичайною домашньою хімією, не хвилюючись щодо втрати кольору.

Товщина підвіконня – 2 см (носика – 4 см). Міцність конструкції забезпечують ребра жорсткості. Плита здатна витримувати чималу вагу, не втрачаючи форму.

Купити недорого підвіконня Ganz в Києві

Компанія vikna.ua пропонує придбати якісні підвіконня марки Ганц за ціною заводу-виробника. Ніяких прихованих торгових надбавок!

Ми приймемо замовлення на виготовлення і встановлення елементів оздоблення віконних прорізів у зручний для Вас час. Наші майстри виїдуть на об’єкт, проведуть виміри, доставлять підвіконня Ганц в Києві за адресою і виконають якісний монтаж. Замовникам з регіонів відправляємо товар «Нової поштою», безкоштовно надаємо консультації щодо виконання вимірів.

Вартість підвіконь залежить від параметрів (ширина і довжина плити). На вироби різних кольорів ціна однакова.

Доступні варіанти

Пропонуємо три колірних рішення:

  • класичний білий (підходить для будь-яких приміщень);
  • «мармур» (виріб з дизайном «під камінь» красиво виглядає в кухні, підходить для кімнат, оформлених в сучасному стилі);
  • «золотий дуб» (добре поєднується з ламінованим вікнами; елемент з поверхнею, що імітує натуральне дерево, робить приміщення більш затишним).

В наявності підвіконня шириною від 150 до 600 мм довжиною від півметра до шести метрів. Крок підвищення величин – 50 мм. У продажу є заглушки для підвіконь різних кольорів.

Якщо потрібна додаткова інформація про товар, звертайтеся, будемо раді допомогти. Підберемо потрібний варіант на вікно будь-якого формату.

Залишилися запитання?