Підвіконня Danke Komfort
100
min
700
max
500
min
6000
max
h: 500
w: 100
Підвіконня DANKE KOMFORT
Характеристики
0 грн.
Нова Пошта
Адресна або до відділення від 50 грн.
Кур'єрська доставка
Доставка кур'єром по Києву 120 грн.
Гарантія 5 років
На виріб
Самовивіз зі складу
В будь-який зручний час
100
min
700
max
500
min
6000
max
h: 500
w: 100
Підвіконня DANKE STANDARD
Характеристики

Здешевлена серія Danke з матовою поверхнею. В недорогий серії Данке є тільки три забарвлення – білий матовий, мармур матовий і золотий дуб матовий. Ціна нижча ніж у преміальної серії, але матове покриття не таке стійке до подряпин.

0 грн.
Нова Пошта
Адресна або до відділення від 50 грн.
Кур'єрська доставка
Доставка кур'єром по Києву 120 грн.
Гарантія 10 років
На виріб
Самовивіз зі складу
В будь-який зручний час
100
min
700
max
500
min
6000
max
h: 500
w: 100
Підвіконня DANKE
Характеристики

Найвідоміші з українських підвіконь елітного класу. Мають подвійне антивандальне покриття Elesgo, що захищає від подряпин, термічних впливів (аж до можливості гасити сигарети), вигоряння від сонця. Діагонально розташовані ребра жорсткості в поєднанні з товстою верхньою поверхнею забезпечують високу міцність підвіконня. Максимальна ширина – 700 мм. Всі кольори підвіконня мають глянцеву поверхню.

0 грн.
Нова Пошта
Адресна або до відділення від 50 грн.
Кур'єрська доставка
Доставка кур'єром по Києву 120 грн.
Гарантія 10 років
На виріб
Самовивіз зі складу
В будь-який зручний час

Підвіконня Danke: гідний вибір

Шукаєте, де купити міцні та красиві пластикові підвіконня, які б стали справжньою окрасою інтер’єру? Зверніть увагу на продукцію вітчизняної компанії «Екопластсервіс», вироби якої відомі як «Danke».

Підвіконня Данке в Києві та інших містах України можна замовити без переплат на нашому сайті. Ми напряму співпрацюємо з виробником і пропонуємо клієнтам оригінальну ПВХ-продукцію за доступною ціною.

DANKE відома не тільки в Україні, а й за кордоном. Товари, випущені «під крилом» цього бренду, відрізняються бездоганною якістю, презентабельним зовнішнім виглядом і практичністю. Це результат впровадження передових технологій на виробництві та використання перевіреної сировини.

Виготовлення конструкцій відбувається на німецькому обладнанні. Фахівці компанії стежать за контролем якості на кожному етапі виробництва. Пластикові підвіконня «Данке» роблять за запатентованою в Німеччині технологією, що забезпечує високу міцність всієї конструкції при мінімальній вазі.

Підвіконна плита покрита плівкою ламінації німецької якості «Elesgo», яка не має гідних альтернатив (CPL істотно програє). Обираючи підвіконня Данке Стандарт або вироби з іншої лінійки (Преміум чи Комфорт), Ви можете бути на 100% впевнені, що не прогадали. Широкий асортимент кольорів та декорів дозволить швидко визначитися з відповідним рішенням.

Переваги підвіконь Данке

Підвіконні плити Данке добре зарекомендували себе на українському ринку. Вони повністю відповідають запитам сучасних користувачів та актуальним нормам і стандартам. Це підтверджує наявність всіх необхідних сертифікаційних документів.

Ви також оціните:

  • Доступні ціни на підвіконня. При цьому якість залишається незмінно високою. Вироби багато в чому перевершують аналоги на основі деревно-полімерних композитів або ДСП.
  • Багата палітра кольорів. Виготовлені на базі ПВХ вироби покриті спеціальною плівкою ламінації, яка може імітувати мармур, дерево тощо.
  • Міцність. У кожному підвіконні Данке є внутрішня система ребер жорсткості, що забезпечує конструкції високий рівень надійності.
  • Довговічність. Акрилове покриття робить вироби стійкими до впливу вологи та подряпин.
  • Простий догляд. Поверхня Danke ідеально гладка, що спрощує її очищення від забруднень. Спеціальні миючі / чистячі засоби для догляду не знадобляться.
  • Екологічність. У складі акрилового покриття немає токсичних речовин, які можуть завдати шкоди здоров’ю. Такі вироби рекомендується встановлювати навіть в приміщеннях з особливими вимогами до санітарно-гігієнічного режиму (в дитячих установах, лікарнях та ін.).
  • Зносостійкість. Поверхня виробів не боїться впливу жирів і домашньої хімії (зокрема, тієї, в основі якої знаходяться кислоти). Це дозволяє встановлювати такі підвіконня в кухонних приміщеннях і легко очищати їх від жирових плям.
  • Наявність гарантії терміном до 10 років. Виробник на 100% впевнений у високій якості продукції, що випускається.

Класифікація підвіконь

Наша компанія безпосередньо співпрацює з виробником, пропонуючи підвіконні плити Данке різних лінійок. Кожна з них має свої експлуатаційні особливості і палітру кольорів, що потрібно враховувати при виборі.

Пропонуємо Вашій увазі:

  • Данке Стандарт. Це бюджетна серія, вважається універсальною. У лінійці представлені підвіконня класичних відтінків (білий, мармур, золотий дуб та ін.), Які гармонійно впишуться в будь-який інтер’єр. Завдяки європейському покриттю стійко витримують механічні впливи, вплив прямих сонячних променів і вологи.
  • Данке Комфорт. Інноваційна лінійка. Фірмовий «знак» – капінос, який свідчить про високий рівень якості продукції. Замість ламінації Elesgo тут використовується покриття ПВХ. Спеціальна плівка не боїться зовнішніх впливів, а завдяки наявності ребер жорсткості основа легко витримує вагові навантаження. Ви можете не  хвилюватися щодо пошкоджень конструкції, навіть якщо на підвіконня встане доросла людина. Лінійка представлена ​​в різних кольорах, починаючи від універсального білого глянцю і закінчуючи фактурною імітацією горіха або дубу. Потрібно враховувати, що підвіконня з цієї серії менш стійкі до впливу високих температур, ніж «Преміум» або «Стандарт», однак мають відмінну вологостійкість.
  • Данке Преміум. Назва серії говорить сама за себе. Це преміальні вироби, в основі яких – ПВХ. Для підвищення міцності і надійності конструкції передбачені ребра жорсткості. Ламінація надає поверхні благородний блиск. Покриття відмінно захищає підвіконня від подряпин, відколів, впливу розжарених предметів (наприклад, попелу від сигарети або гарячої сковороди). При необхідності на виріб буде нанесено спеціальний декор. Преміальні підвіконня Данке представлені в широкій колірній гамі: махагон, венге, класичний мармур, онікс тощо. Це дозволяє легко підібрати той варіант, який органічно впишеться в інтер’єр Вашого приміщення.

Всього є понад 20 різних варіантів декорів та колірних виконань підвіконь Данке. Якщо виникли складнощі з вибором продукції, і Ви ніяк не можете визначитися, який саме виріб замовити, є уточнюючі запитання, – зверніться до наших менеджерів.

Досвідчені фахівці безкоштовно проконсультують і підкажуть, на що звернути увагу в кожному конкретному випадку. Телефонуйте за телефонними номерами, які вказані на головній сторінці нашого сайту. Також Ви можете заповнити форму зворотного зв’язку. Наші менеджери зателефонують вам через декілька хвилин й дадуть вичерпні відповіді на всі запитання.

Подбаємо про оперативну доставку підвіконь за вказаною адресою на території України і ретельний монтаж конструкції. Жалкувати про свій вибір не доведеться: DANKE – ідеальний варіант у співвідношенні ціна / якість! Звертайтеся, будемо раді співпраці.

Залишилися запитання?