Знижки на панорамні вікна — 25%
Залишіть заявку на безкоштовний вимір Ваших вікон вже зараз!
Виникла помилка при відправці заявки
До закінчення акції залишилось:
Дней
00
Часов
00
Минут
00
Секунд
00
Залиште запит на розрахунок вартості:
Виникла помилка при відпраці заявки

Панорамні вікна

Панорамні вікна для візуального розширення простору

Скління від стелі до підлоги – ефектне і сміливе рішення, останнім часом все частіше застосовується дизайнерами в оформленні житлових, офісних та інших приміщень. Зростання популярності таких конструкцій, це не тільки данина моді. Великі панорамні вікна дарують відчуття безмежного простору і легкості. Вони візуально розширюють простір, надають приміщенню сучасний вигляд.

Ідея скління у всю стіну прийшла до нас з Парижа. З цієї причини балкони і вікна панорамні часто називають “французькими”. Спочатку їх не застосовували в житловому будівництві. Використання сучасних технологій у виготовленні віконних блоків повністю змінило ситуацію. Металопластикові вироби з герметичними склопакетами добре утримують температуру і не дають холодному повітрю проникати ззовні. У будинку, де є гарне панорамне вікно, взимку не холодно, а влітку прохолодно, це якщо б у приміщенні була звичайна стіна зі стандартним віконним отвором. Воно підійде як для приватного будинку, котеджу, так і звичайної міської квартири.

Панорамні вікна в будинок

Французьке скління тераси, фасаду надає приватному будинку особливий шик та говорить про наявність у господаря почуття стилю. Він вигідно виділяється із загального ряду, виглядає престижно і дорого. Тому в заміському секторі все частіше з’являються такі споруди. Усередині цього житла завжди багато природного світла, що дозволяє заощаджувати на електроенергії. Панорамний вид дарує людям відчуття єднання з природою – почуття, до якого зазвичай прагнуть ті, хто залишає тісні рамки мегаполісу.

З мінусів французького скління в приватному будинку, котеджі потрібно відзначити:

  • складність у догляді (мити і полірувати велику площу проблематично);
  • висока вартість;
  • низька безпека (великий віконний проріз може привабити зловмисників, потрібно вжити додаткових заходів обережності – встановити сигналізацію, металеві ролети).

Щоб виключити значні тепловтрати при великій площі скління, особливу увагу слід приділити вибору склопакетів. Як мінімум, потрібно замовляти трикамерні, а краще – енергозберігаючі. Варто розглянути варіант встановлення ударостійких конструкцій.

Крім житлових приміщень, такий вид скління в приватних будинках використовують при облаштуванні зимових садів і оранжерей.

Панорамні вікна в квартирі

Скляний отвір на всю стіну навіть тісну «хрущовку» робить стильною і сучасною. Неординарні рішення дозволяють відійти від стандартного планування, яка властива житловим будівлям, що зведені за радянських часів.

Клієнти у своїх відгуках наші клієнти зазначають, що пластикові панорамні вікна, вартують витрачених на них коштів. З ними квартира стане світлішою та затишною. Конструкції мають гарну шумоізоляцію. Їх можна ставити навіть в густонаселених, промислових районах міста, де життя не затихає майже 24 години на добу. Такі віконні системи відмінно виглядають у вітальні, на кухні, в кабінеті. У спальнях їх використовують рідше, з метою дотримання приватності.

На верхніх поверхах багатьох новобудов роблять «французьке» скління еркерів, балконів та інших приміщень. Купити панорамні вікна можна й в стару квартиру, попередньо отримавши дозвіл від державних органів на перепланування житла.

Скільки коштують панорамні вікна (складові ціни)

Такі конструкції обходяться недешево. Для їх виготовлення потрібні великі виробничі площі та особливе скло підвищеної міцності (товщиною не менше 6 мм). Розрахунок вартості проводиться індивідуально, з урахуванням наступних нюансів:

  • розмір і складність конструкції (конфігурація рами, кількості перегородок і елементів, що відкриваються);
  • профілю і фурнітури;
  • особливостей механізмів відкриття (поворотний, поворотно-відкидний, зсувний, підйомно-зсувний);
  • особливостей склопакета (кількість камер, тип скла тощо).

Встановити таку конструкцію зможе лише досвідчений фахівець. Не маючи спеціальних навичок та інструменту зробити це без ризику завдання шкоди власному здоров’ю та ризику зіпсувати виріб – просто неможливо.

Панорамні вікна в Києві

Компанія vikna.ua виготовляє на замовлення конструкції для скління будь-якої складності. Якщо Ви маєте намір замовити панорамне вікно, ціна на нього буде розрахована після проведення замірів і уточнення всіх деталей замовлення. Виїзд майстра для виконання заміру – безкоштовний.

Хочете поставити недорого панорамні вікна? Звертайтеся! Ціни в Києві у нас одні з найнижчих. В наявності металопрофілі і фурнітура українського та імпортного виробництва.

Надаємо послуги «під ключ». Вам не буде потрібно шукати транспорт і вирішувати інші питання. Наші фахівці дають професійні консультації щодо вибору вікон та розробляють ескізи з урахуванням особливостей приміщень і вимог замовника. Для оформлення замовлення, телефонуйте за телефонами, що зазначені на сайті

Залишились запитання?