Касетні рулонні штори
Залиште заявку на безкоштовний замір зараз!
Виникла помилка при відправці заявки
До закінчення акції залишилось:
Дней
00
Часов
00
Минут
00
Секунд
00
Залиште запит на розрахунок вартості:
Виникла помилка при відпраці заявки

Касетні рулонні штори

Касетні рулонні штори: красивий та практичний захист від сонця

Рулонні касетні штори забезпечують належний захист від відблисків екрану, сторонніх поглядів, палючих сонячних променів. Такі конструкції стали популярними завдяки презентабельному зовнішньому вигляду, практичності та довговічності. Завдяки їм легко регулювати світловий потік. Крім того, велика кількість дизайнерських рішень дозволяє підібрати оптимальний варіант, який доповнить інтер’єр і підкреслить його вишуканість.

Перегляньте електронний каталог на vikna.ua, де представлені різні види касетних рулонних штор. Ви можете замовити будь-який з представлених варіантів за доступною ціною. Прочитайте відгуки тих, хто вже використовує такі конструкції, перегляньте фото та оформлюйте замовлення! Дізнатися ціни на касетні рулонні штори Ви можете у наших менеджерів. Досвідчені фахівці також готові надати консультації з інших питань, що Вас цікавлять. Розкажуть про монтаж рулонних штор та особливості догляду за ними.

Переваги касетних рулонних штор 

Штори закритого типу можна встановити як в житлових, так і в комерційних приміщеннях. Ви відзначите наступні переваги їх використання:

  • відмінно захищають від сонця;
  • невелика площа, яку займають ці штори, дозволяє більш раціонально використовувати простір;
  • встановлення рулонних штор не займе багато часу;
  • універсальність, оскільки рол-штори на касеті підходять як для ПВХ-вікон, так і для дерев’яних;
  • доступна ціна на вироби;
  • великий асортимент забарвлень та дизайнерських рішень;
  • невимогливість у догляді;
  • формування цілісної композиції з віконною конструкцією.

Особливості конструкції

До комплектуючих рол-штор закритого типу входить короб, який закриває вал з тканиною та напрямні. Внизу знаходиться планка зі сплаву алюмінію, яка обважнює та вирівнює полотно. Стандартний варіант – коли управління здійснюється ланцюжком регулювання. Іноді може використовуватися електричний привід. Тоді управління світлофільтром відбувається із використанням дистанційного пульта. Полотно може фіксуватися та переміщуватися як по периметру, так і по висоті касетної штори.

Полотно касетної штори може бути однотонним або ж прикрашеним фотопринтом чи малюнком. Є цікаві варіанти, які здатні регулювати світловий потік або повністю перекривати його.

Які касетні рулонні штори придбати

Є декілька видів касетних рол-штор:

  • З пружинним механізмом. Ця конструкція схожа на UNI-2, але має пружину. При цьому полотно переміщується по напрямних, а внизу розташований схил з важелем для управління. З переваг користувачі відзначають відсутність провисання, що дозволяє застосовувати такі касетні штори на стельових або похилих вікнах.
  • З мінікасетною системою. Такий виріб можна прикріплювати безпосередньо на віконну стулку. Наприклад, різновид UNI-2 фіксується до рами, в UNI-1 – до штапиків. У першому варіанті полотно штори щільно прилягає до віконної поверхні, а в другому – полотно не торкається склопакета.

Це якщо говорити про управління конструкцією. Але при виборі також потрібно враховувати здатність виробу пропускати сонячні промені і регулювати світловий потік. Ви можете обрати:

  1. День ніч. Цікавий варіант, який представляє собою подвійне полотно. Смужки тканини (кольорові і прозорі) що чергуються. При необхідності можна зробити штору повністю непроникною для світла або ж відкрити для вільного проходження сонячних променів.
  2. Це вибір для тих, хто хоче повністю перекрити світловий потік. Не пропускає до 90% УФ-випромінювання. З такими шторами можна спокійно відпочивати навіть вдень, не переймаючись що сонце завадить сну.
  3. Напівпрозорі. Розсіюють сонячне світло і забарвлюють його в певний відтінок. Такі рулонні штори сподобаються тим, хто хоче зробити освітлення більш м’яким.

Касетні рол-штори також представлені в різноманітних тканинах – від натуральних (сатинові, шовкові, лляні) до штучних. В наявності є і змішані типи виробів, в яких поєднуються переваги екологічності та довговічності синтетики. Полотна обробляються спеціальним розчином для забезпечення вологостійкості і антистатичності.

Особливості кріплення рулонних штор

Встановити такі конструкції можна на будь-які типи склопакетів, проте вікна повинні бути зроблені за європейськими стандартами. Монтаж виконується 2 способами: за допомогою двостороннього скотчу або свердління. Якщо Ви не хочете робити отвори та віддаєте перевагу найлегшому варіанту встановлення, використовуйте скотч. Алгоритм виконання роботи наступний:

  • Розпакувати набір і вставити заглушки в напрямні;
  • Позначити на рамі місце, де буде знаходиться верх напрямної.
  • Знежирити віконну раму, використовуючи ацетон або спирт;
  • Прикріпити скотч та наклеїти карниз;
  • Відрегулювати полотно штори.

Якщо Ви хочете недорого замовити касетні рулонні штори, оформлюйте замовлення на нашому сайті або вже зараз звертайтеся до менеджерів компанії для отримання професійної консультації. Оплатити товар можна в зручному форматі. Ми забезпечимо доставку замовленої продукції по Україні . Привеземо в Київ, Дніпро, Харків, Тернопіль або будь-яке інше місто на території країни в найкоротші терміни. Звертайтеся – з нами вигідно співпрацювати! Гарантуємо найнижчі ціни та бездоганну якість продукції.

Залишилися запитання?