Працюємо за програмою єВідновлення
місто:
місто:

Вікна Brokelman в сільський будинок за програмою IQ energy

Вартість вікон ≈ 1900 грн/м²

Вартість зазначено для конкретного об'єкту

Термін виготовлення - 8 днів

Стандартний термін виготовлення вікон Brokelman білого кольору 7-10 днів

Опір теплопередачі - 0,89

Конструкції відповідають вимогам щодо енергозбереження (Ro більше 0,75)

Існує переконання, що енергозберігаючі вікна обов’язково повинні бути дорогими. Але як же будинки тимчасового проживання, дачі, сільські будиночки, які купують міські жителі для заміського проживання? Невже в них потрібно встановлювати “холодні” вікна, тому що “теплі” – дорого? Зовсім ні. В нашій пропозиції є вікна для будинку, які забезпечать необхідні сучасні вимоги до теплоізоляції, до того ж не спустошать Ваш гаманець. Більш того, ці вікна відповідають вимогам програми IQ energy і за придбання таких вікон Ви зможете отримати компенсацію 35% від вартості. Зараз ми говоримо про п’ятикамерні вікна Brokelman з двокамерним енергозберігаючим склопакетом.

Вікна з п’ятикамерного профілю Brokelman прекрасно зарекомендували себе при склінні приватних будинків. За рахунок застосування товстих (до 40 мм) склопакетів з додатковим енергозберігаючим склом і аргоном в обох камерах вдається досягти опору теплопередачі вікон 0.9-1.0, що є максимально доцільним рівнем теплозахисту вікон і дозволяє заощаджувати на опаленні не менше 200 грн. на 1 м² за опалювальний сезон. При цьому вікна з такого профілю є найбільш демократичними за ціною в порівнянні з іншими п’ятикамерними системами.

Для об’єкта, який Ви бачите на фотографіях ми виготовили і встановили вікна Brokelman B70 з двокамерним енергозберігаючим склопакетом (в якому два скла з енергозберігаючим напиленням і в камери склопакета закачаний інертний газ аргон). На вікна з такими характеристиками можна отримати сертифікат, який підтверджує можливість взяти кредит в банках-партнерах IQ energy, також ми надаємо паспорт виробу і акт виконаних робіт, що дозволяють отримати компенсацію.

Бажаєте купити теплі вікна недорого? Залиште Ваш номер у формі зворотного зв’язку – наші продавці дадуть відповідь на запитання про вікна Brokelman і розрахують вартість вікон для Вашого будинку.

Залиште запит на розрахунок вартості:

    або зателефонуйте за номерами:
    (050) 317-69-44
    (067) 325-19-54