Працюємо за програмою єВідновлення
місто:
місто:

Lider – профільна система для бюджетного скління

Вартість вікон ≈ 1190 грн/м²

Вартість зазначено для конкретного об'єкту

Термін виготовлення - 24 дня

Стандартний термін виготовлення вікон Lider від 7 до 10 днів

Заміна вікон в під’їздах багатоповерхових житлових будинків останнім часом набула більшої актуальності, оскільки дозволяє істотно зменшити енергоспоживання та зберегти тепло. Це вигідно як міському бюджету (якщо будинок знаходиться в комунальній власності), так і ОСББ.

Завдання, яке поставив перед нами замовник, – недороге скління під’їзду в багатоповерхівці. У будинку були старі дерев’яні вікна. Через щілини, та місцями тріснуте скло про енергозбереження не могло бути й мови. Протяги і втрати тепла стали постійними супутниками мешканців. Крім того, їм приходили великі рахунки за комунальні послуги, оскільки на підтримку оптимального мікроклімату в квартирах йшли додаткові кіловати. І це незважаючи на те, що в під’їзді встановлені батареї опалення!

Для вирішення проблемного питання були обрані ультра-бюджетні вікна LIDER. Це продукція українського виробника, яка добре себе зарекомендувала. По суті, це найбільш раціональне рішення з тих, які зараз є у продажу. Виграє на тлі аналогів як за ціною, так і за якістю.

LIDER – це трикамерний профіль, товщина стінок якого відповідає класу «В» (58 мм). Має високі споживчі якості: шумо- і теплоізоляція, привабливий зовнішній вигляд. Профіль виготовляють в Україні, використовуються найкращі технології, європейські матеріали і сучасне устаткування. Для під’їздів – це найкращий варіант. Вікна LIDER прослужать до 40 років і навіть довше, зберігаючи експлуатаційні якості.

Мешканці в захваті від того, що в під’їзді стало тепло і на сходових прольотах перестали гуляти протяги. Тепер зберегти тепло в квартирах стало простіше. Крім того, герметичність вікон LIDER забезпечила велику чистоту в під’їзді. Його рідше потрібно прибирати, оскільки вуличні гази і пил не потрапляють до під’їзду. Гладкий пластик не збирає бруд та не вбирає вологу. Досить періодично мити його звичайної хімією. І фарбувати тепер не потрібно!

Бажаєте дізнатися більш детальну інформацію? Прямо зараз звертайтеся за вказаними на сайті номерами або залиште заявку на сайті, і ми зателефонуємо Вам. Консультації у наших фахівців безкоштовні. Допоможемо підібрати відповідний металопластиковий профіль з урахуванням Ваших вимог і наявного бюджету.

Залиште запит на розрахунок вартості:

    або зателефонуйте за номерами:
    (050) 317-69-44
    (067) 325-19-54